Forever Imperfect
Bloggie ^^
Sunday, January 29, 2012 @ 8:44 PM | 0 Comment [s]

Sorry , actually eiya agak tak sehat harini T_T , saket kepala yang amat sangat dengan batuk yang macam tanak batuk --' tekanan sesangat la senang cakap . Wah ..tapi tapi , dalam sakit-2 eiya pun eiya selesai jugak meng'edit bloggie kecik ni , nd now boleh -lah kite post , post and post banyak-2 cerita.. kankan :) eiya pun bukannya pandai sangat nak edit blog ni , yang eiya pandai pun just menaip dan terus menaip wah haha ! Tapi kalau sembang pasal blog ni , eiya ade sorang kawan ni ..dulu dia ni mane pandang bloggie-2 ni , bile kitorang sembang pasal blog mesti dia takkan amek port hee ..then oneday tu , tetibe dia mintak link blog eiya ..tecengang-2 eiya bagi link tu kat dia , at last ..terkantoi yang dia pun ade blog hee ..dari tak suke terus jadi suke dekat blog , eiya panggil dia 'cikgu tutorial' ! Sebab dia memang pakar gile dalam blog ni , nak jadi macam dia jugak tapiii ...tade mase la pulak sebab eiya pun sekarang ni sebok sangat dengan final exam so how nak jadi mcm dia ? mybe oneday ..hehe ! Insyallah :)

#warghh*oppss menguap pulak :)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!