Forever Imperfect
Darah :)
Tuesday, January 31, 2012 @ 6:04 PM | 0 Comment [s]

Assalammualaikum ! Hee ..yea jujur eiya katakan yang eiya update blog kali ni dengan muka yang agak kuyu dan tunggu mase nak tidur je , tapitapi ..eiya mane boleh tidur lagi sebab sekarang ni pun dah pukul 6 , then maghrib ..lepas maghrib dalam pukul 8 macam tu eiya ade kelas lagi dekat kolej , sampai laa pukul 10 malam ..teramat-amatlah full kali ni kelas eiya . Mentang-mentang nak final exam , lecturer semua berebut nak buat kelas malam pulak haih ..nasib eiya as student ..biaselah kan , ape yang penting ..redha itu ikhlas , pasrah itu menyerah wahh ! Act tade kene mengene pun bhaha ^^ tadi mase dekat kolej kitorang ade buat lab , lab kali ni pasal kajian amek darah ..so kitorang ni semua kenelah amek darah kawan maseng-maseng ..kire setiap kumpulan 2 orang la kan , so eiya partner dengan kawan eiya yang sorang ni nadia :) memang takut plus cuak gilee sebab kawan-2 eiya ni memang tade pengalaman nak amek darah then kene amek darah eiya pulak tu , memang serius saketttt ! hehe :) okay mase nadia amek darah eiya tu , memang serius saket ..dahlah eiya tak pernah nak derma darah before ni kalau derma darah pun dekat nyamuk je pun hoho :D then memang nadia yang paling bertuahlah sebab dia orang pertama yang dapat amek darah eiya , but malangnyee ..darah eiya tersekat di sekala 3 ..hehe , darah eiya tak nak keluar pulak ..and nadia pun boleh pulak tarik jarum tu then cucuk tempat lain warghh ! serius saketsaket , then jarum tu bertukar tangan ke lecturer eiya Sir Saiful hoho ..cucuk lagi dekat tempat lain , tahan jela azab dia :) ..memang gengam bahu kawan eiya yang si nizar tu kuat-2 la jawabnyee hehe :) tapitapi ..memang best sangat dekat lab tadi sebab eiya dapat belajar something yang baru ..walaupun tangan lenguh-2 angkara amek darah tadi hee :)

#tangan saketsaket pun aktif menaip lagi wah ! :)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!