Forever Imperfect
Frendo ♥
Monday, January 30, 2012 @ 2:17 AM | 0 Comment [s]

Okay ..kembung perut dah ni minum air sampai 2 gelas --' ni semua gara-gara lepak dengan si kamal and si fendi ni hehe ..yea , eiya mengaku eiya suke sangat-2 lepak dengan si kamal ni ..eiya pun tak tahu kenape , dia jela yang boleh buat eiya lupekan semua masalah yang eiya tangung or masalah yang tengah eiya fikirkan ..eiya happy je kalau stay lepak dengan dia ni , tu eiya kalau tengah lepak mesti akan call-ing-2 dia then mesti ajak dia lepak sekali wahh ^^ untung je dapat kawan yang kepala gilee macam dia ni , then bile tengah lepak-2 dengan si kamal ni ..boleh pulak teringat dekat mmbe-2 yang ade dekat taiping , terutamanye dekat Fendi 'aka' penyu hee :) ni lagi sorang mmbe yang boleh buat eiya gelak sampai terguling-guling wahh ! over pulak hee :) untung eiya sebab dapat kawan yang macam ni , yea eiya hargai diorang sangat-2 ..thanks sebab selalu dengar masalah eiya , selalu buat eiya gelak ketawa memanjang if eiya lepak dengan korang ..eiya happy jee dengan korang ..korang banyak sangat luangkan mase dengan eiya :)

#Thanks to Kamal and Fendi :)
*iloveyouulakawan !


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!