Forever Imperfect
I'm Back !
Sunday, January 29, 2012 @ 7:31 PM | 0 Comment [s]

Heyy . Lame gegilee kan tak update blog , teruja kejap :) Btw untuk makluman korang , ini bukan the first blog eiya create , mybe ini second blog kot lepas first blog tu eiya dah delete . Kenape delete ? Ouh hee , mybe blog tu terlalu berat memory dia untuk menampung story-2 yang bakal menjelma lagi ni wahh . Macam banyak story je kankan --' Aktif berblogging ni balek pun sebab mybe rindu , kalau dulu if eiya ade prob ke ape ke , eiya mesti akan story dekat bloggie eiya tak kire mcm mne eiya sebok pun ..dalam satu hari tu , eiya mesti akan post satu cerita and now insyallah eiya akan aktif balek berblogging :) hope korang suke dengan setiap post eiya , and sorry if kadang-2 eiya post story yang agak merapu sampai kekadang eiya pun tak sedar ape yang eiya cuba sampaikan :)

Terima Kasih !


| Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!