Forever Imperfect
Problemo :)
Monday, January 30, 2012 @ 5:56 PM | 0 Comment [s]

Eh ..assalammualaikum korang ! Sorry tautau , sebab hari ni eiya penat sangat ..tak tahu kenape , mybe sebab kelas eiya full gilee kot tadi hee ..then sorry kat kawan-2 eiya sebab hari ni eiya asyek buat muke seposen je , eh up sikit la ..ha , eiya asyek buat muke duaposen jee :) act yea eiya memang ade prob , mybe prob ni yang buat eiya banyak sangat fikir sampai tak larat je 2 , 3 hari ni :) tapi eiya dah try senyum and gelak-2 okay dengan korang expecially dekat kawan-2 eiya :) eiya ta beban kan korang pun dengan masalah eiya kankan . Cakap pasal masalah , semua orang ada masalah right ? tipulah if korang cakap korang tade masalah ..nak tengok sikit muke yang tade masalah tu hee :) eiya nak share dengan korang pasal masalah eiya ni but sorry tau , sebab eiya memang jenis pendam ..eiya tak suke nak bebankan masalah eiya dekat orang lain , bagi eiya ..masalah eiya ni biar eiya yang settle ..sendiri masalah timbul , so sendiri jugaklah kite settlekan kan . Eh-eh ..by the way tadi eiya nak mandilah hee , lupee ..hoho . Nanti kite jumpe lagi okay :)

#lalala~ nak mandimandi :)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!