Forever Imperfect
Fikir Dulu :)
Friday, February 24, 2012 @ 8:05 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum :D heyy korang , act dah lame kan eiya ta update blog ni ..hee ~ tapi kali ni , eiya nak update sepuas-puas hati eiya :) Sorry sebab dah lame tinggalkan my mini bloggie ni , sebok sikit sejak kebelakangan ni . Sebok ke ? Sebok buat ape pun tak tahu laa hoho ..act eiya nak share satu cerita dengan korang semua , mybe ni boleh dibuat as pengajaran jugak-lah aiceh hehe ..okay , cerita dia mcm ni ..dulu eiya ade berkawan dengan seorang ni , yupyup ..pada mulanya dia memang baik dengan eiya then eiya pun tahu sebenarnye dia dah ade gf ^^ walaupun dia cuba untuk menafikan FAKTA tu . Eiya pun cuma iyekan jee bile dia cakap dia tade gf dan tade sape-2 pun nakkan dia , eh btw eiya pun da ade bf okay :) back to the story , yea ..hubungan kitorang agak rapat , but sebagai kawan je dan tak pernah lebih ..sampailah suatu hari tu kitorang meet then dia kasi tahu semua dekat eiya pasal perasaan dia dekat eiya , eiya just ignore je dengan ape yang dia kasi tahu , yelaa ..takkan eiya nak pasang dua kot ? --' tak mungkin and tidak same sekali hoho :D lastly lepas meet dia , eiya terus text bf eiya then kasi tahu semua-2 pasal dia ..alhamdulillah , eiya dikurniakan seorang bf yang amat memahami ..bf eiya pun mintak eiya supaya jangan layankan sangat lelaki ni , but tapela ..eiya pun amek keputusan for lost contact with him , dia agak terkilan jugak sebab eiya buat keputusan macam tu ..then dia pun start buat perangai macam-2 --' yang mybe perangai yang agak kebudak-budakkan . Okay , eiya pun malas nak cerita panjang , then atlast ..eiya tengok mukabuku dia ..dia update status like this 'saya dah berpunya awak , dan saya sayangkan dia sorang je' oh ? seriously ade eiya kesah ? haha ! eiya dah tahu lame dah yang dia da ade gf but eiya buat tak tahu ..dan eiya tahu yang dia ramai sangat-2 kawan perempuan , dan dia memang ramai sangat skandal ^^ bagi eiya , kalau boleh ..eiya nak dia setia je dengan gf dia tu , gf dia dah cukup terbaik bagi diri dia . Jangan sampai satu hari nanti ..gf dia akan pergi , baru dia akan kenal erti PENYESALAN :)

#saya tak pernah nak marahkan awak , walaupun awak suka mainkan hati dan perasaan orang :)


Older Post | Newer Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!