Forever Imperfect
My Hero :)
Friday, February 24, 2012 @ 9:11 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum hee :D weh weh korang , eiya tak tahu pun nak post ape sebenarnye kali ni lala~ , sambil belek-2 buku untuk dibace but ta terbace-bace pun lagi ..baik eiya semakkan bloggie eiya ni dari duduk diam jee dari tadi kankan :) ape je eh nak story kali ni , ouh okay-2 ..eiya dapat satu idea , ape kate if eiya kenalkan HERO eiya :) gelabah jee , hehe ..name hero eiya , Fida'iy Fikri b. Za Azlim . Macam mane kitorang boleh couple ? hoho ..kelaka jee bile nak cerita . Sebenarnye jujur eiya cakap , eiya memang minat dia dari first orentasi mase dekat kolej eiya ..mula-2 eiya tade la sangat nak perasan gemuk eiya ni hee ^^ then mase bile eh , ouh mase perkenalkan setiap kumpulan tu ..mase tu la eiya start pandang dia dan start simpan perasaan dekat dia ^^ eiya suke karakter dia , selamber , pendiam , and kadang-2 agak macho la jugak hoho ^^ mase tu eiya selalu cakap dengan kawan eiya yang sorang ni , name dia Chiera ..eiya selalu cerita kat chiera ni yang eiya suke sangat-2 dekat da'e ni , but macam tade kesempatan nak bercakap dengan dia ..yela , mane rapat lagi mase tu ..masing-2 buat hal masing-2 :) tambah-2 dah lah eiya ni pemalu hee ^^ start rapat pun mase dalam fesbuk , mase tu memang eiya ta dapat tipu perasaan eiya yang terlampau seronok sangat-2 kalau nampak dia like or komen status eiya , tambah-2 kalau dia IM eiya , lagi lah seronok gilee hoho ^^ but eiya still boleh lagi kawal perasaan eiya masetu hee ~ then-2 , dari panggilan 'aku-kau' terus bertukar jadi 'along-achu' ^^ da'e along and eiya achu , kelaka jee kankan hehe ! Sampai-lah pada suatu hari tu , masa dia tengah main futsal ..seriously eiya memang ta boleh simpan lagi perasaan eiya dekat da'e , eiya ter-luah dekat angah ^^ kawan si da'e ni ..padahal dalam eiya cerita tu eiya ta sebut pun name orang yang eiya suke ..but angah laju boleh tangkap siapa yang eiya maksudkan hehe ^^ termalu pulak :) then bile dipendekkan cerita , 24 disember 2011 kitorang dah rasmi couple :D and thanks honey sebab gentleman sangat hoho ^^ nak bukak buku baru , and start a new life with him ..eiya dah sayang dia sangat-2 :) Doakan kami sampai akhir hayat eh , Insyallah :)

# Saya akan sayangkan awak sampai bebila , saya janji :)


Older Post

Hye and Assalamualaikum. Thanks coming into my blog. Leave your footstep at my tagboard. AND DON'T EVER YOU TO REMOVE THE CREDITS!



DiaryAboutStuffSite



put yours cbox code!